Hallo Guys!! Kata itu sering banget di dengar dari video video yang ada youtube. Hallo Guys seolah menyihir siapa aja yang dengar  dan lihat konten-konten yang ada di youtube, kalo sudah terhipnotis dengan berbagai konten dan video yang menarik di youtube kita seakan akan lupa dengan waktu karena saking asyiknya menonton.

Lagi baper nonton video youtube tiba tiba buffer! Itu hal yang paling nyebelin kayanya setelah di tinggalin pas sayang sayang nya.. (eaaaaa) kesel, marah marah ga jelas, ngomel ngomel ga karuan, goyang goyangin hp nyari sinyal.

Daripada terus di keadaan kaya gitu yang bikin hari hari jadi bad mood akhirnya gue mutusin buat cari deh provider yang anti lelet sekaligus unlimited karena tiada hari tanpa nge youtube, kuota gw cuma bertahan hanya beberapa hari doang

Setelah gue tanya-tanya rekomendasi dari temen gue, searching di mbah google provider yang unlimited tapi kaga lemot dan pastinya cocok di kantong (Tipikal orang gak mau rugi :p ) akhirnya gw memutuskan untuk nyoba BOLT Unlimited For Smartphone

Buat kamu kamu yang belum tau apa itu BOLT unlimited For Smartphone, nih ye gw kasih tau satu persatu ampe kelar.

BOLT itu sebuah jasa layanan koneksi internet atau yang biasa kita kenal sih provider, meskipun terdengar baru dan asing, karena baru beroprasi pada tahun 2013 di Indonesia namun BOLT sekarang bukan lah BOLT yang dulu (eaaaa). BOLT terus berusaha memberikan pelayanan yang terbaik biar bisa jadi pilihan utama masyarakat Indonesia. BOLT juga membuktikan kalau jaringan internetnya bisa tembus 300 Mbps! Gokil Kan ?

Nah udah tau pan apa itu BOLT, Sekarang di jaman dikit dikit gadget dikit dikit smartphone gini BOLT punya keluaran BOLT Unlimited For Smartphone, tanpa ribet praktis banget tinggal pasangin BOLT unlimited for Smartphone di handphone kamu udah bisa langsung dapetin fasilitas internetan tanpa lelet youtube an tanpa buffering dan pastinya ga usah takut keabisan kuota , soalnya Internet Unlimited BOLT udah terpasang di handphone kamu.

Yang paling gila lagi semua fasilitas intenetan tanpa lemot dan unlimited tanpa mikirin kuota Cuma harus di bayar dengan 90 Ribu doang! Bujubuneng busyet ulalalala kan?! Di jaman kaya gini masih ada aja internetan murah.

 

Selain BOLT Unlimited For Smartphone , BOLT juga punya keluaran yang ga kalah kece buat kalian yang pengen pahala banyak yang suka sedekah wifi sama temen temen, nih ada juga BOLT Mifi modem wifi portable yang bisa di gunakan sehari hari dan mudah untuk di bawa kemana aja dengan fasilitas yang pasti enakin beud.

Masa iya masih ragu sama BOLT ? udah harga terjangkau buat berabagai kalangan, udah internetnya kenceng, unlimited pula! Gile aje kalo masih ragu hehe. Oia BOLT itu Unlimited nya beneran ya bukan kw kw an unlimited, yang katanya unlimited tapi ketika udah di pake lama lama kecepatannya menurun, kalo si BOLT ini kalo kamu mau pake apapun mau youtube mau Instagram mau download download file juga kecepatanya bakalan tetep stabil loh guys!

Jadi jangan ragu lagi yaa, jangan denger kata orang yang omongin Bolt internetnya lemot sebelum lo cobain sendiri ! #BOLTLebihCepat sekarang karena terus melakukan dan memberikan yang terbaik untuk teknologi di Indonesia.

So buruan pindah pake BOLT cobain sensasi kecepatan internetan unlimited tanpa lemot.

9 thoughts on Terungkap! Mengatasi Baper Dengan Internetan

  1. Hairstyles VipHairstyles Vip

    One thing is that one of the most typical incentives for making use of your cards is a cash-back or perhaps rebate present. Generally, you’ll receive 1-5 back for various expenses. Depending on the cards, you may get 1 again on most purchases, and 5 in return on expenditures made at convenience stores, gasoline stations, grocery stores and ‘member merchants’.

    Reply
  2. HairstylesHairstyles

    I have noticed that of all sorts of insurance, medical health insurance is the most questionable because of the issue between the insurance company’s obligation to remain afloat and the user’s need to have insurance. Insurance companies’ commissions on wellness plans are extremely low, so some corporations struggle to generate income. Thanks for the strategies you discuss through this blog.

    Reply
  3. I Fashion StylesI Fashion Styles

    It is my belief that mesothelioma is actually the most fatal cancer. It’s got unusual characteristics. The more I really look at it the greater I am sure it does not behave like a real solid human cancer. In the event mesothelioma can be a rogue viral infection, so there is the chance of developing a vaccine as well as offering vaccination to asbestos uncovered people who are vulnerable to high risk regarding developing potential asbestos associated malignancies. Thanks for expressing your ideas for this important health issue.

    Reply
  4. Fashion StylesFashion Styles

    I have witnessed that fees for on-line degree specialists tend to be a terrific value. Like a full Bachelors Degree in Communication in the University of Phoenix Online consists of Sixty credits at $515/credit or $30,900. Also American Intercontinental University Online gives a Bachelors of Business Administration with a total program requirement of 180 units and a cost of $30,560. Online degree learning has made getting your higher education degree much simpler because you might earn the degree through the comfort of your house and when you finish from work. Thanks for other tips I have learned from your site.

    Reply
  5. FreebiesFreebies

    One thing I have actually noticed is always that there are plenty of misguided beliefs regarding the banks intentions any time talking about property foreclosure. One delusion in particular is always that the bank needs to have your house. The lending company wants your money, not your own home. They want the amount of money they gave you together with interest. Avoiding the bank will undoubtedly draw any foreclosed final result. Thanks for your write-up.

    Reply
  6. Hairstyles VipHairstyles Vip

    I抦 not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. Cheers

    Reply
  7. Fashion StylesFashion Styles

    In these days of austerity as well as relative stress about having debt, many people balk against the idea of having a credit card in order to make purchase of merchandise as well as pay for any occasion, preferring, instead only to rely on this tried plus trusted way of making transaction – raw cash. However, if you possess cash available to make the purchase 100 , then, paradoxically, that is the best time to be able to use the card for several reasons.

    Reply
  8. Hairstyles VipHairstyles Vip

    I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *